Lakei Helmond

Muziek & evenementen in je broekzak!

Klant:

Lakei Helmond

Lakei Helmond is hét poppodium van Helmond. Dankzij de fraaie iPhone App blijven concertgangers op de hoogte van het programma en kunnen zij kaarten kopen. Van elke artiest zijn video’s van optredens te zien en dankzij de vergaande Facebook integratie kunnen gebruikers bovendien hun enthousiasme delen en vrienden uitnodigen. Daarnaast zijn we de gebruiker van dienst met een routeplanner naar Lakei.

Door de integratie met Facebook maken we het niet alleen de bezoekers makkelijk maar ook Lakei Helmond. De beheerder heeft nu één plek om zijn evenementen in te voeren. Daar vandaan worden deze automatisch gedistribueerd naar de iPhone App én naar de Facebook Brand Page van Lakei waar deze als events aangemaakt worden. Een makkelijke manier om de doelgroep geïnformeerd te houden!

Lancering van de app zorgde voor een toename van 40% in Likes.

Gezamenlijk met Lakei Helmond is de communicatie rondom de Facebook Brand Page opgezet. Door gebruik te maken van ondermeer de promotie mogelijkheden op Facebook bereikt Lakei Helmond nu een veel groter publiek.

Deze gestructureerde en campagnematige aanpak zorgde voor een succesvolle introductie van de iPhone App. De statistieken tonen dat ook aan:

  • Een wekelijks bereik van 8.800 mensen.
  • Aangemaakte events met een bereik van wel 15.000 mensen.
  • Viraliteit van aangemaakte events oplopend tot wel 15%.

iPhone app

Met de 'LAKEI Helmond'-app blijft de doelgroep op de hoogte van het volledige programma van LAKEI Helmond.

Plaatsen van concerten in je agenda, bestellen van kaarten, concerten delen op Facebook en het uitnodigen van vrienden om samen een leuke avond te beleven wordt nu heel makkelijk.

Wilt u ook uw eigen iPhone en/of Android App, 100% maatwerk en volledig in eigen beheer ontwikkeld? Neem dan contact op met ons!