Schaerweijde

Live op de hoogte blijven van wedstrijden!

Klant:

Schaerweijde

Agency:

EeZeeBee

Voor hockey club Schaerweijde, uitkomend in de hoofdklasse, ontwikkelden we deze iPhone app. Daarmee is Schaerweijde één van de eerste hockey clubs in Nederland met een eigen app. Schaerweijde Heren 1 is nu op de voet te volgen.

Naast het informeren rondom nieuwtjes, wedstrijdschema's en reeds gespeelde wedstrijden is ook een live component ingebouwd. Fans die niet fysiek bij een wedstrijd aanwezig kunnen zijn worden real-time op de hoogte gehouden. Zodra er een interessante gebeurtenis plaatsvindt krijgen app gebruikers automatisch een pushbericht.

Bovendien: als Schaerweijde scoort klinkt er een luid applaus; als de tegenpartij scoort klinkt boegeroep. Daarnaast is er een automatische update van het wedstrijdoverzicht inclusief wie er scoorde en in welke minuut.

Wilt u ook uw eigen iPhone en/of Android App laten ontwikkelen voor het live verslaan van uw wedstrijden of events? Wij bieden een one-stop-shop levering. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden, onze prijs en snelheid van handelen.

iPhone app

De Schaerweijde Hockey app stelt je in staat om de ontwikkelingen van Schaerweijde Heren 1 op de voet te volgen en altijd op de hoogte te blijven van alle club ins & outs.