Portfolio

Ons resultaatgericht werk

Een selectie van opgeleverde projecten. Altijd resultaatgericht en waardevol voor de eindgebruiker. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag het ons gerust.

Doelgroepgericht vertonen

Narrowcasting

Om de dynamiek zoals die binnen en buiten de bibliotheek plaatsvindt passend aan bezoekers van de bibliotheek te kunnen tonen ging men op zoek naar én vond men een ultramodern narrowcasting systeem.

Bekijk project »

Bibliotheek Helmond-Peel

Character Creator & Emoji Keyboard

iOS & Android App

Android & iOS app voor de film Secret Life of Pets ("Huisdiergeheimen"). Maak je eigen PetMOJI en verstuur deze via Whatsapp, iMessage en meer.

Bekijk project »

Universal Pictures & Illumination Entertainment

Ontdek je passie!

Website

Muzelinck brengt vraag en aanbod van Kunst en Cultuur bij elkaar, doet aan vraagontwikkeling, vraagduiding én organiseert, faciliteert en regisseert het aanbod. Dit aanbod wordt mede vormgegeven door particuliere aanbieders waarbij Muzelinck kwaliteit controleert (keurmerk, VOG, adequate bedrijfsvoering, arbo) en zorg draagt voor een efficiënte en controleerbaar correcte uitvoering. Dit voor zowel particuliere vragers als ook scholen, instellingen en overheden. Muzelinck is ook een belangrijke partner (van horeca, citymanagement, projectorganisaties, woningbouwverenigingen, zorginstellingen e.d.)  in de regio op het gebied van de facilitering en uitvoering van kunstzinnige en culturele projecten. Zowel in de straat, de buurt of wijk/kern, de stad en de regio. Muzelinck verbindt alle deze partijen.

Bekijk project »

Muzelinck

Laat horen waarom jij voor Brabant kiest!

Campagne site

De provincie Noord-Brabant zocht naar een manier om stemgerechtigde Brabanders interactief te betrekken bij de Provinciale Staten verkiezingen van Noord-Brabant. De Provincie kwam zelf met het unieke idee om – ruim vóór de verkiezingsdatum – (potentiële) stemmers te vragen waarom er voor Brabant gekozen moest worden.

Bekijk project »

Provincie Noord Brabant

Customize your hydration!

Global marketing site

Het door PepsiCo ingeschakelde The Visionair Group (Los Angeles, USA) vroeg Eyo Interactive om de volledige website te ontwikkelen. Betrokken bij het complete proces van teaser tot beta- introductie en de uiteindelijke marketing site, implementeerde Eyo een moderne HTML5 front-end gebaseerd op een robuuste Python/Django back-end welke onder meer meerdere talen ondersteunt (Portugees en Engels), campagnematige promotionele activiteiten mogelijk maakt en gebruikers van het product de mogelijkheid geeft om hun ervaringen te delen. De separate omgevingen voor development, staging en productie staan garant voor betrouwbare resultaten en bieden volledig geautomatiseerde deployment (uitrol) mogelijkheden.

Bekijk project »

PepsiCo

Schitter in Tim Burton's film

Campagne site

Om meer naamsbekendheid te genereren voor de laatste film van Hollywoods topregisseur Tim Burton (hij regisseerde onder meer “Edward Scissorhands”, “Ed Wood”, “Batman”, “Batman Returns”, “Planet of the Apes”, “Charlie and the Chocolate Factory” en “Alice in Wonderland”) opperde digital agency TVGla het idee om filmfans de mogelijkheid te geven om eigen foto's te voorzien van echte big eyes, en deze te uploaden naar een foto-galerij die gekoppeld was aan de homepage van de gelijknamige film. Bezoekers konden de portretten downloaden of delen op Facebook en Twitter.

Bekijk project »

The Weinstein Company

Plezier met je favoriete shows en karakters!

iPhone & iPad app

Dankzij een intensieve samenwerking van TVGla, Hub Network en Eyo Interactive is de Hub Network app succesvol gelanceerd. Eyo heeft een robuuste universele (iPhone én iPad) iOS applicatie ontwikkeld die zonder meer voldoet aan de zeer zware kwaliteitseisen die er werden gesteld.

Bekijk project »

Hub Network

Aanbod van beeldende kunst, dans, muziek, schrijven en theater intuïtief gepresenteerd

Responsive website

Kunstkwartier is een bruisend instituut voor beeldende kunst, dans, muziek, schrijven en theater en is actief in Helmond, Nuenen, Geldrop en Mierlo. Ongeveer tachtig professionele docenten verzorgen cursussen, workshops en activiteiten. Er wordt veel samengewerkt met het onderwijs, culturele instellingen en verenigingen. Het Kunstkwartier is met meer dan 200 activiteiten per jaar in de vorm van exposities, voorstellingen en presentaties zeer actief te noemen.

Bekijk project »

Kunstkwartier

Eén account voor alles Coachella!

OAuth2 provider

Op zoek naar authenticatie en autorisatie specialisten klopte de door Coachella ingeschakelde Digital Creative Agency, Heavenspot (California, USA), bij Eyo Interactive op de deur. Eyo ontwikkelde on-time en on-budget een OAuth2 provider met bijbehorende resource server en leverde support voor de integratie ervan in de diverse gerelateerde applicaties.

Bekijk project »

Goldenvoice

Onderwijs en kunst dichter bij elkaar

Website & Responsive design

Ontwerp en bouw van de CultuurContact website. CultuurContact is een onderwijsbureau voor cultuureducatie, een bemiddelaar tussen onderwijs en culturele aanbieders. Zij brengen de vraag van scholen en het aanbod van kunst- en cultuureducatieve activiteiten bij elkaar. Nu op geheel digitale wijze!

Bekijk project »

CultuurContact

Deelnemen, verspreiden en winnen!

Facebook fotowedstrijd

Een Facebook fotowedstrijd app waarmee deelnemers foto's van het Koninklijke bezoek in konden sturen. Naast het uploaden van foto's kon men ook stemmen. De drie foto's met de meeste stemmen wonnen een prijs. De campagnebeheerder van de Provincie kon het verloop nauwkeurig volgen via het speciaal voor dit project ontwikkelde CMS.

Bekijk project »

Provincie Noord Brabant

Altijd op de hoogte van de bibliotheek die ertoe doet!

iPhone app

BieHP informeert over het programma en de activiteiten van Bibliotheek Helmond-Peel in Asten, Deurne, Helmond en Someren. De app is geschikt voor iPhone én iPad.

Bekijk project »

Bibliotheek Helmond-Peel

Muziek & evenementen in je broekzak!

iPhone App & Facebook integratie

Lakei Helmond is hét poppodium van Helmond. Concertgangers blijven nu up-to-date en kunnen met deze iPhone app hun enthousiasme via Facebook delen, kaarten kopen en vrienden uitnodigen.

Bekijk project »

Lakei Helmond

Live op de hoogte blijven van wedstrijden!

iPhone App

Hockeyliefhebber? Live op de hoogte blijven van wedstrijden! De Schaerweijde app informeert je over het Heren 1 team van hockey club Schaerweijde.

Bekijk project »

Schaerweijde

IJzersterke merk campagne

Facebook, iPhone en narrowcasting

Een werkelijk unieke oplossing. Voor 42 vestigingen (onder andere in Hamburg en Barcelona) werd een compleet in-house TV systeem geïmplementeerd en op een bijzondere manier gekoppeld aan Facebook.

Bekijk project »

Kinki Kappers

Help the Cartel Smuggle For a Chance to Win!

Twitter game

Een spannende thriller met Mark Wahlberg als sluwe smokkelaar in de hoofdrol. Spelers kunnen nu zelf in de huid van hun favoriete acteur kruipen dankzij een bijzonder spelconcept wat Eyo implementeerde waarbij Facebook en Twitter worden ingezet als smokkel kanalen.

Bekijk project »

Universal Pictures

Ontmoeten, traffic, interactie en leads

LinkedIn integratie

Link2Lenze: Een ontmoetingsplaats voor professionals in de Drive en Automation wereld.

Bekijk project »

Lenze

Share 'The Beatles Love'

Campagne site

Een magische online beleving in de vorm van een campagne site. Voor Cirque Du Soleil's show 'The Beatles Love' ontwikkelden we een geanimeerde boodschap van liefde. De campagne site maakt het mogelijk om je vrienden op Facebook of Twitter een geanimeerde boodschap van liefde te sturen! De 140 karakters tellende boodschap danst over je scherm, in 3D, om vervolgens uiteen te vallen in het daadwerkelijk leesbare bericht.

Bekijk project »

Cirque Du Soleil