Link2Lenze

Ontmoeten, traffic, interactie en leads

Klant:

Lenze

Bekijk project

Lenze bv uit 's-Hertogenbosch is een globale en normbepalende specialist van aandrijf- en automatiseringstechniek. Lenze bv is onderdeel van het in Duitsland gevestigde Lenze Group waar wereldwijd zo'n 3.000 professionals werkzaam zijn en waarvan maar liefst 10% actief is in R&D!

Het is dit innovatieve en eigenzinnige karakter dat Lenze een voorsprong geeft op haar concurrenten. Mede door het inzetten van tot nu toe nog onbekende communicatie kanalen wenst Lenze deze voorsprong te behouden. Om deze ambitie te realiseren werd Eyo's expertise ingeschakeld wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het ontwikkelen en implementeren van een uniek ontmoetingsplatform.

Bezoekers worden verleid om in te loggen met hun LinkedIn account door exclusieve content aan te bieden. Dit is niet alleen handig voor de bezoeker (niet weer het zoveelste account op een website aanmaken) maar ook voor Lenze. Immers, hiermee wordt de bezoeker uit de anonimiteit gehaald doordat Lenze beschikt over het ingelogde LinkedIn profiel en dat gegeven levert leads op.

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om interessante Lenze content eenvoudig te delen op Twitter, Mail of LinkedIn. De bezoeker wordt hiermee ambassadeur van Lenze's content.

Inmiddels hebben ook derde partijen aangehaakt nu blijkt dat Link2Lenze in staat is om een bijzondere doelgroep (engineers, B2B inkopers, directeuren, allen uit de wereld van aandrijftechniek) naar zich toe te trekken. Het platform wordt daardoor interessant voor andere partijen die hun content ook graag deze specifieke doelgroep willen voorleggen.

Link2Lenze genereert real-time rapportages die tonen welke product of dienst populair is en vooral wie zich gemeld heeft op het platform.

Het platform is gemaakt met toekomstvaste software, klaar voor nieuwe ontwikkelingen.