Muzelinck

Ontdek je passie!

Klant:

Muzelinck

Bekijk project

Het nieuwe elan wat de directie bij Muzelinck doorgevoerd wilde zien heeft ertoe geleid dat de website op de spreekwoordelijke schop moest. Muzelinck zocht een oplossing waarin haar business model tijdens een zo kort mogelijke implementatietijd en met een gunstig implementatiebudget onderdak kon vinden. Voor de doelgroep moest een visueel sterke website beschikbaar worden gesteld waarbinnen het kunst en cultuur aanbod op laagdrempelige wijze werd voorgeschoteld. Belangrijk was tevens dat het onderliggend CMS intuïtief was en kon voldoen aan specifieke wensen.

Na diverse aanbiedingen en oplossingen te hebben vergeleken, waaronder Wordpress en Joomla oplossingen, werd gekozen voor de op Django/Python gebaseerde oplossing van Eyo Interactive.

De vrijheid in het ontwerp, de aandacht voor veiligheid, de brede ervaring met de branche waarin Muzelinck actief is en vooral ook de ongekende technisch en functionele uitbreidingsmogelijkheden naar de toekomst toe heeft – in combinatie met een scherp prijsvoorstel en korte implementatietijd – de balans in het voordeel van Eyo doen uitvallen.

De responsive website, ondergebracht bij Amazon AWS, is snel, veilig, flexibel en schaalbaar. De site beheerder beschikt onder meer over een intuïtief CMS en een media bibliotheek waar hoogwaardig beedmateriaal beheerd wordt. Tevens is een Nieuwsbriefmodule geheel geïntegreerd met de oplossing. Handig!

Ons voorgevoel bleek juist. Eyo reageerde adequaat, in elke fase van het project. Vragen werden direct beantwoord en wensen ingewilligd. We beschikken nu over een prachtige en ook snelle website die voldoet aan ál onze wensen.